İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Rotary Anadolu Lisesi

MUN Projesinde ARAL'lılar

Birleşmiş Milletler'in gerçek bir simülasyonu olan MUN (Model United Nations - Model Birleşmiş Milletler) programı kapsamında Beylikdüzü Sosyal Bilimler Lisesi tarafından basvuruları kabul edilen okulumuz 10-H sınıfı öğrencilerinden Defne KIRKPINAR ve Berra ALBAYRAK'ı tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimiz MUN projesi kapsamında İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde düzenlenen simülasyon konferansında Defne KIRKPINAR, BM sunumunu gerçekleştirmiş ve Berra ALBAYRAK katılımcı olarak yer almıştır.

ARAL KARİYER GÜNLERİ ‍‍

Okul Rehberlik Servisimizin çalışmaları kapsamında düzenlenen Kariyer Günleri'nin 1. gününde Fenerbahçe U14 Basketbol Antrenörü Oğuzhan ÖNER,

Marmara Üniverstesi Hukuk Fakültesi'nden Doçent Dr. Şule ŞAHİN CEYLAN ve Ses Mühendisi Serkan KULA öğrencilerimizle buluştular. Misafirlerimiz öğrencilerimize kariyerlerine giden yolda bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

2.gününde GEA Arama Kurtarma Ekip Lideri Metalurji Mühendisi Erkan ATAKER, Kabin Amiri Dilek GERGEROĞLU, Klinik Psikolog Zerrin PEKER, Tiyatro Sanatçısı Murat SARI, Polis Memuru Emre ALTIPARMAK öğrencilerimizle buluştular. Kendi alanlarındaki deneyimlerini anlatan misafirlerimiz kariyer yolunda öğrencilerimize bilgileriyle ışık tuttular.

3.gününde Veteriner Utku MESTÇİ ve okulumuz mezun öğrencilerinden Psikolog Emir SAĞIR, FB TV Editörü Berke GÜLTEKİN, Felsefe Mezunu Emir Samet BOSTAN, Metalurji Mühendisi Emirhan KAÇEMER, İç Tasarım ve Mimarlık bölümü öğrencisi İrem ŞENER ve Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencisi Merve ÖZKAN öğrencilerimizle kariyer günlerinde buluştular. Bilgi dolu bu seminerde misafirlerimiz öğrencilerimizin kariyer hedeflerine ulaşmalarında deneyimleriyle katkıda bulundular.

Nis

Okulumuz Gezi Kulübü'nün organizasyonuyla öğrencilerimizle birlikte Çanakkale'yi gezdik. Gezide emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerimiz, Balat, Kuzguncuk ve Karaköy'ü gezerek eski İstanbul mekanlarını fotoğrafladılar. Gezide emeği geçen Özden SARAÇ ve Deniz KARGIN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden oluşan, müzik öğretmenimiz Erdal TÜRKMAYA'nın yönettiği koromuzdan ilahiler dinledik. Bu güzel etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Çevre Koruma Kulübü danışman öğretmenlerimiz ve kulüp öğrencilerimiz bahçe düzenlemesinin ardından, okul bahçemize maydanoz ektiler. Bu güzel çalışma için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun tüm çalışanları iftarda bir araya geldi. İftarı düzenleyen Ataşehir Rotary Spor Kulübü'ne, okul müdürümüz İsmail YÜKSEL'e ve okulumuzun değerli personellerine bu güzel akşam için çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda her yıl Satranç Kulübü tarafından olarak düzenlenen geleneksel satranç turnuvasında final müsabakası gerçekleştirildi. Arda Yiğit KALAYCIOĞLU (12-B) ve Mustafa Ege BERKSEL (11-B) arasına gerçekleşen müsabakada Arda Yiğit KALAYCIOĞLU turnuvanın birincisi oldu. Her iki öğrencimizi de başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.  Satran Turnuvası Dereceye Giren Öğrenci Listesi:

1. Arda Yiğit KALAYCIOĞLU (12-B)
2. Mustafa Ege BERKSEL (11-B)
3. Gökalp TEKİN (10-H)
4. Batuhan DEMİRTAŞ (10-F)

Turnuvanın düzenlenmesinde katkı sağlayan Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Özgür BOZKURT ve Özenç ULUS'a, 12. sınıf öğrencilerimizden Tunahan OĞUL ve Doruk KAYA'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün yıl dönümünü kutluyor, İstiklal Marşı’mızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruruz.

Mrt

Okulumuz voleybol kız takımı, Kaymakamlık kupası müsabakalarında kendi grubunda  birinci olarak bir üst gruba geçmiştir. Takımdaki tüm öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Seren Özge Okur'u tebrik eder ve başarılar dileriz.

Şbt

İstanbul Valimizin eşi Sayın Gülden Gül, okulumuzu ziyaret etti. Kendilerine değerli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okul kantinimizin oturma alanının yetersizliği sebebiyle öğle aralarında öğrencilerimize daha fazla alan açmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesince armağan edilen çardaklarımız okul bahçesine kuruldu.

Ataşehir Rotary Anadolu Lisesi Çevre Kulübü danışman öğretmenlerimiz Başak ATAMAN ve Sibel Mengi'nin önderliği, fizik öğretmenimiz Arzu Kuklacı'nın  el emeği ve öğrencilerimizin değerli katkılarıyla okul girişindeki ağaçlarımızdan biri giydirilerek projemizin açılış etkinliği yapılmıştır.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 11.01.2024 Perşembe günü Afet Farkındalık Eğitimi düzenlenmiştir. Katılımları için değerli konuğumuza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Kız Futsal Takımı, Ataşehir ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.  Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Harun Tunç ve Evren Özkaynak'a teşekkür ederiz.